Met ambitie kom je ver bij Wellink

Wellink biedt kansen leuke collega's een fijne sfeer extra studiemogelijkheden

Mohamed

Hoofd P&O

Mijn vader had een slagerij in Marokko, dus ik was al bekend in de markt van het vlees. Ik werk ondertussen zo’n 27 jaar bij Wellink. In de eerste 5 jaar heb ik zo’n beetje alle posities binnen Wellink gehad. Ik kreeg van Wellink de kans om arbeidsrecht te studeren naast mijn baan. En nu ben ik alweer 4 jaar verantwoordelijk voor personeelszaken. 

Bij Wellink is iedereen gelijk en doen we allemaal ons best om het bedrijf gezond te houden. De fijne samenwerking en goede flow zorgen ervoor dat ik nog steeds met plezier naar m’n werk ga. Omdat je bij Wellink vroeg begint ben je ook vaak weer vroeg klaar. Daardoor zou je naast je baan nog kunnen studeren. 

"Er is veel aandacht voor het personeel en we zorgen voor elkaar!"

- Mohamed

Lima

Hoofd Productie

Ik werk zo’n 12,5 jaar bij Wellink. Ik ben hier door mijn zus binnengebracht, zij dacht dat ik hier wel zou passen aangezien ik ook al ervaring had in het vlees.  Bij Wellink zijn er geen ploegendiensten waardoor je iedereen heel goed leert kennen. Door ons geoptimaliseerde proces is het werk minder belastend.

Ik ben van de productie, naar assistent voorman gevolgd met een eigen uitbeenlijn, daarna voorman, hoofd voorman en nu ben ik hoofd productie en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor logistiek. Ik heb dus een mooie reis afgelegd binnen Wellink. Elke keer als ik kansen kreeg aangeboden heb ik ze aangepakt.

"Er gebeurt bij Wellink altijd wel wat en dat maakt elke dag anders"

- Lima

Laurens

Commercieel directeur

In mijn werk ben ik continu op zoek naar uitdaging. Dat past ook bij mijn huidige functie als Commercieel Directeur. 

Ik heb bij andere bedrijven uit de vleesindustrie gewerkt, maar daar bleken minder kansen te liggen. Toen ik in contact kwam met Paul Wellink, kreeg ik de kans om een tweede fabriek van Wellink aan te sturen. Maar dan moest ik wel eerst in de productie meegedraaid hebben, iedereen komt een keer aan de uitbeenlijn te staan. Zodat je weet hoe het werk van andere collega’s eruitziet. 

Bij Wellink krijg je de kans om als mens en medewerker jezelf te ontwikkelen. Wij herkennen en erkennen talent, je hebt het zelf in de hand.

"Wellink is een speciaal bedrijf in de vleesindustrie. Wij voegen waarde toe aan alle producten."

- Laurens